Velkommen til bloggen min!

Publisert Kategorier Uncategorized

Hei og velkommen til bloggen min!

Anna heter jeg, og her skal jeg blogge om alt fra jobb, studier, interessene mine og alt som faller meg inn rett og slett! Jeg regner med at i første omgang er leserne av denne bloggen folk jeg kjenner i virkeligheten, så derfor trenger jeg kanskje ikke å introdusere meg selv. MEN dersom du som leser dette innlegget nå ikke kjenner meg fra før av kan jeg skrive en kort introduksjon: Jeg er altså ei 28 år gammel jente som kommer fra Egersund, men som har bodd i Oslo siden 2007. Jeg er utdannet fysiker fra Universitetet i Oslo. Jeg har jobbet som fysiker i to år, men skal til høsting tilbake på skolebenken igjen. Fritiden min bruker jeg på dyr, gaming, design, fotografi, matlaging og reise. Det var meg i et nøtteskall.

Jeg har blogget en (god) del tidligere. Faktisk så har jeg blogget siden barneskolen (det gikk nettopp opp for meg hvor lenge siden det faktisk er = hvor old ass jeg er!) Det var leeeeenge før alle visste hva blogging var, og det tok helt av og man kunne tjene millioner på det. På den tid var alle nettsider og blogger statiske. Alt ble kodet fra bunnen av, og for hvert nye innlegg og/eller lille endring av innhold så måtte man skrive om kildekoden. Det var tider det! Men dette er en historie til et annet innlegg, kanskje! Men selv om jeg har hatt x antall blogger tidligere så blir dette den første hvor jeg blogger på norsk!

Jeg er ikke sånn kjempeflink til å skrive, og skriver ikke så mye (ahem, hvem prøver jeg å lure, aldri) på fritiden, så jeg beklager for språket på forhånd.

Ok, men dette synes jeg er langt nok til et første innlegg å være!

Jeg håper du vil følge meg og mitt «spennende» liv, og jeg blir kjempeglad hvis du bokmerker bloggen.

Sees til neste innlegg!

Relaterte innlegg

    No Related Post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *